Pravno obvestilo

Home » Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Lastnik spletne strani jeDORSSEN. Vse pravice iz naslova vsebine objavljene na spletni strani so pridržane.

Vsebin ni dovoljeno prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez pisnega soglasja družbe.

Vsebina spletne strani je informativne narave. Družba si bo prizadevala zagotavljati nemoteno delovanje spletne strani ter točnost, popolnost in ažurnost informacij. Uporabniki uporabljajo spletno stran na svojo lastno odgovornost. Družba si pridržuje pravico do sprememb vsebin spletne strani, brez vnaprejšnje najave.

Spletne strani, na katere kažejo povezave iz spletne strani DORSSEN niso pod njenim nadzorom, zato družba za njih ne odgovarja.

Varstvo osebnih podatkov

Družba se zavezuje, da osebnih podatkov, ki bodo posredovani preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajala, posojala ali kakorkoli drugače posredovala tretjim osebam. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in uporabljeni zgolj za interno evidenco ter za namen, zaradi katerega so bili posredovani. Podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani podjetja se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani s katere vstopate) lahko shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistično obdelavo.

Copyright © 2017 DORSSEN. Vse pravice pridržane.